Имате въпроси? 
   02 469 0393

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Продуктът, отговаря ли на снимката в описанието?

  Всички снимки, както и цялата информация е подбрана така, че Потребителят да добие ясна представа за конкретния продукт. Гарантираме Ви, че всички снимки отговарят на 100% на това, което купувате. Всички снимки са заснети от личен фотограф, с цел достоверна информация. 

 • Продуктите оригинални ли са?

  Всички продукти, предлагани в MyBrands.bg са 100% оригинални. Гарантирано качество, което отговаря на цената и марката на продукта. 

 • Всички продукти ли са налични?

  Всички продукти са налични. При изчерпване на количество от даден размер, системата автоматично поставя статус " Няма наличност"

 • Доставка и заплащане

  Доставките се извършват чрез куриерски фирми " ЕКОНТ" и "СПИДИ", до всички точки на страната. Доставката е безплатна при поръчка над 90лв. 

 • Как мога да върна продукт?

  В 14 дневен срок имате право да замените или върнете стоката, която сте поръчали, но в състоянието, в което Ви е доставено. Продуктът не трябва да е носен навън, а пробван само в домашни условия. Етикетите и опаковката не бива да се отстраняват. Ако всички условия са спазени, веднага  след като полчим продукта, ще можем да заменим с избран от вас номер или друг модел, или ще възстановим пълната сума, която сте заплатили. В случай, че веднага установите несъответствие или не Ви харесва, можете да го върнете на куриера, без да заплащате сумата. 

 • Данните, които предоставям в сайта, защитени ли са?

  Всички данни, които предоставяте, ще бъдат използвани единствено и само за да се свържем с Вас и доставка на поръчката Ви. 

 • Как да измеря стъпалото си

  Можете да измерите стъпалото си в няколко лесни стъпки: https://mybrands.bg/page/kak-da-izmerya-stpaloto-si

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки